En attendant les soldes, profitez de nos PROMOTIONS !

WinterSale 2020 : mode, kleding, merkschoenen vanaf 8 januari bij BrandAlley !

Kom vanaf 8 januari 2020, duizenden artikelen in de aanbieding ontdekken, van grote merken, tijdens de WinterSale bij BrandAlley. Cyrillus, Ralph Lauren, Kookaï, Columbia, Quiksilver en vele andere marken.

Het is de ideale gelegenheid om te shoppen voor weinig geld, om je wintervakantie voor te bereiden of gewoon, om je garderobe te vernieuwen. Kom een grote selectie Dames- en Herenschoenen vinden, evenals Dameslaarzen, Handtassen, Heren- en Dames Mantels & Gewatteerde jassen. De WinterSale is de beste periode om een jas van grote kwaliteit te kopen om er nu nog direct van te profiteren of met het oog op de volgende winters. Je zult hier ook talrijke afgeprijsde kinder- en babykleding treffen.

Bereid je alvast voor op de mooie dagen van half-februari tot eind maart, zonder kou te vatten, met onze coltruien, kasjmier truien, wollen truien of trui-jurken.

Wij weten dat velen van jullie na de feestdagen weer naar de sportschool gaan om fit te blijven. Wij hebben dus aan jullie gedacht en een grote selectie afgeprijsde sportkleding van grote merken als Nike, Adidas of Puma, om er maar een paar te noemen, voor jullie samengesteld. Je zult je goed voelen bij iedere beweging !

Profiteer ook van deze WinterSale om te investeren in mooie, duurzame stukken dankzij de buitengewone aanbiedingen : sjieke avondjurken, prachtig leren handtassen, merk-jeans die je vele jaren zult kunnen dragen zoals de jeans van Diesel, Kaporal of leren jas van gespecialiseerde merken zoals Oakwood !

De Winter is ook het ideale moment om wat veranderingen aan te brengen in huis met een deco-touch. Het is hèt moment om mooie gordijnen uit te zoeken, een decoratieve lamp voor extra licht of design sierkussens voor een nieuw kleurtje … Ontdek onze hele selectie afgeprijsde deco-artikelen voor in huis !

Zet je favoriete artikelen op je WishList om een maximum aan goede koopjes te scoren en niets van onze aanbiedingen te missen. Zo zul je op joùw moment heerlijk kunnen genieten van de WinterSale !